Voorwoord Sander Pereboom (partijvoorzitter)

Van alle overheden heeft u het meeste te maken met de gemeente. De rol van de gemeente is de laatste jaren zelfs gegroeid, bijvoorbeeld op het gebied van de zorg. Dit betekent dat de wisselwerking tussen u en de gemeente steeds meer aandacht vraagt.

Als de rol van de gemeente groter wordt, wordt uw stem ook belangrijker bij de gemeenteraadsverkiezingen. U heeft veel keuze. Wij denken dat u met uw stem op BuitenGewoon Leefbaar in maart 2018 het beste af bent.

BuitenGewoon Leefbaar heeft in de afgelopen vier jaar verantwoordelijkheid genomen om deze gemeente voor u te besturen. Niet alles wat we wilden is gelukt, maar veel wel. Zo kan men tegenwoordig gratis parkeren, zijn een aantal lelijke plekken in kernen aangepakt, wordt er weer gebouwd, verandert er veel in het gemeentehuis en is het huishoudboekje netjes op orde.

Zijn we dan klaar? Nee nog lang niet. Graag willen wij nu doorzetten om de gemeente nog mooier te maken. Samen met u willen wij van deze gemeente een leef-, werk-, en woongemeenschap maken waar menselijke maat en menselijke nabijheid niet zijn weggerationaliseerd in uitsluitend procedures en structuren.

Wij denken dat u het beste vertegenwoordigd wordt door een partij die vooral gericht is op u in de lokale leefomgeving van Steenwijkerland en die geen verantwoording hoeft af te leggen aan centrale landelijke partijorganen.

Wij hebben een heel goed team voor u klaar staan om in de gemeenteraad en zo mogelijk in het bestuur van de gemeente Steenwijkerland weer een rol van betekenis te spelen. Een team met hart voor u en voor de mooie bijzonderheden van de gemeente Steenwijkerland.

BuitenGewoon Leefbaar wil nu doorzetten. Herkenbaar blijven als een belangrijke politieke speler in Steenwijkerland en doorzetten op een aantal belangrijke thema’s.

Wij rekenen graag weer op uw steun en stem!

Met vriendelijke groeten,

Sander Pereboom, voorzitter BuitenGewoon Leefbaar Steenwijkerland

Menu