Over het Hek 2019

Op zaterdag 7 september 2019 vindt in Steenwijkerland de 12e editie van de plattelandsdag ‘Over het Hek’ plaats. Diverse bedrijven doen hier aan mee. Een overzicht van de deelnemende bedrijven vind je op www.overhethek.nl. Op 27 of 28 augustus krijg je een flyer in de brievenbus van de organisatie met de laatste informatie. Bij campings, winkels en restaurants hangt al een poster van Over het hek 2019.

Buitengewoon Leefbaar Steenwijkerland (BGL) wil graag meedoen aan de plattelandsdag met de leden, de gemeenteraadsleden, de wethouder en de bestuursleden en hun familie. Zo ontmoeten we elkaar, krijgen we gezamenlijk een goed beeld van de agrarische ontwikkelingen in de gemeente en komen we in gesprek met andere inwoners.

Het is de bedoeling om, zo mogelijk, de bedrijven op de fiets te bezoeken. Om zoveel mogelijk bedrijven te bezoeken starten we op twee plaatsen, vanuit MFC Hoogthij in Steenwijkerwold en vanuit MFC De Ploats in Blokzijl. De start is om 10.00 uur en we proberen om 16.00 uur weer terug te zijn. BGL zorgt voor wat versnaperingen voor onderweg.

Wij nodigen leden van harte uit om met BGL mee te doen aan het initiatief ‘Over het hek 2019’ op zaterdag 7 september a.s.

Wij verzoeken je om je vóór dinsdag 3 september a.s. op te geven op het mailadres secretaris@buitengewoonleefbaar.nl en daarbij aan te geven met hoeveel personen (met hun namen) je wilt meedoen en of je per fiets, auto of ander voertuig wilt meedoen en of je in Steenwijkerwold of Blokzijl wilt starten.

Wij hopen op een goede deelname!