Nieuwe kernenbezoeken in oktober en november

In oktober en november gaat BGL verder met de kernenbezoeken door heel Steenwijkerland. In het voorjaar van 2019 werden de eerste negen kernen
van Steenwijkerland bezocht door de fractieleden van BGL en in de komende maanden zullen er nog eens zes bezocht worden.

De kernenbezoeken geven de inwoners de kans om op een toegankelijke manier te laten weten wat er speelt in de kern. Voor BGL is het belangrijk om te horen welke problemen en ontwikkelingen er zijn, zodat BGL een nog betere bijdrage kan leveren aan de leefbaarheid in de kernen van Steenwijkerland.

Het eerste kernenbezoek van het najaar wordt gehouden op 10 oktober, in de kernen Wanneperveen, Sint Jansklooster en Vollenhove. Voor Wanneperveen is C.R. Belterwiede de plaats waar u binnen kunt lopen. In Sint Jansklooster zijn wij in dorpshuis Sint Janskamp en in Vollenhove vindt u ons in de Burght. Inwoners zijn welkom tussen 19.30 uur en 21.00 uur.

Tijdens de inloopavonden is het mogelijk om in contact te komen met de fractie van BGL. De avonden hebben een open karakter, zonder agenda en verplichtingen. Er kan vrij binnengelopen worden tussen 19.30 uur en 21.00 uur. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen inwoners in gesprek gaan met de aanwezige fractieleden.

Inloopavonden oktober en november:

10 oktober:

  • Wanneperveen: C.R. Belterwiede
  • Sint Jansklooster: Dorpshuis Sint Janskamp
  • Vollenhove: De Burght

14 november:

  • Paasloo: Restaurant ‘t Binnenhof
  • Oldemarkt: Restaurant het Hof van Holland
  • Ossenzijl: Dorpshuis de Slinger

Staat uw kern hier nog niet tussen? In het voorjaar van 2020 krijgen de bezoeken een vervolg in de andere kernen van Steenwijkerland. Ook zijn wij altijd bereikbaar via de contactmogelijkheden op onze website en social media.