Kernenbezoek Kuinre, Blankenham en Willemsoord/Witte Paarden/Marijenkampen

Op donderdag 9 mei bezoekt BGL de kernen Kuinre, Blankenham en Willemsoord/Witte Paarden/Marijenkampen in het kader van de BGL kernenbezoeken. BGL vindt het belangrijk om in contact te staan met de inwoners van Steenwijkerland en te horen welke problemen en ontwikkelingen er spelen in de kernen. Om een goed beeld te krijgen van wat er speelt in de gemeente, gaat BGL bij alle kernen op bezoek. In mei zijn dit Kuinre, Blankenham en Willemsoord/Witte Paarden en Marijenkampen.

Tijdens de inloopavond kunt u aanschuiven voor een kop koffie of thee en een gesprek met fractieleden van BGL. De avond heeft geen agenda en is vrij te bezoeken. Heeft u vragen voor de fractie? Zijn er belangrijke zaken die in uw kern spelen en die BGL moet weten? Kom dan langs, u kunt binnenlopen tussen 19.30 uur en 21.00 uur.

In Kuinre vindt u ons in dorpshuis de Botter. In Blankenham zijn wij in Dorpshuis de Skulpe en voor Willemsoord/Witte Paarden en Marijenkampen kunt u langskomen in café de Steen.

Wij zien u graag!

Mocht u niet langs kunnen komen maar u wilt wel wat kwijt aan onze fractie dan kunt u dit uiteraard mailen naar secretaris@buitengewoonleefbaar.nl of vul het contactformulier in op de website.