Drie BGL kandidaten met voorkeursstemmen in de raad

Vrijdag 23 maart j.l. werd de definitieve verkiezingsuitslag bekend gemaakt. We wisten al dat BGL weer de grootste partij is geworden en dat we met zes raadsleden in de gemeenteraad komen. Tijdens de presentatie van de definitieve verkiezingsuitslag bleek dat Richard Keizer, Bennie Daan en Jeannette Top met voorkeurstemmen in de raad zijn gekomen. Dit betekent dat Helmich Ruitenberg, Abe Dijkstra en Erik Dahmen niet in de raad komen. Klik hier om het aantal stemmen per kandidaat te bekijken.

Op dinsdag 27 maart wordt er afscheid genomen van de raadsleden die niet terugkeren in de raad. Voor BGL nemen Tiny Bijl, Antje Doorenspleet, Erik Dahmen en Tinus Holterman afscheid. Deze avond start om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis.

Op donderdag 29 maart worden de nieuwe raadsleden geïnstalleerd. Voor BGL worden André Bus (fractievoorzitter), Oene Akkerman, Ina Haveman-Regeling, Richard Keizer, Bennie Daan en Jeannette Top geïnstalleerd. Deze avond begint om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis.

Wij hopen dat veel leden aanwezig zijn tijdens beide avonden.