BuitenGewoon Leefbaar nodigt belangstellenden uit voor kennismaking

De kracht van een lokale politieke partij zit in actieve en betrokken leden. Mensen met hart voor de leefbaarheid van hun omgeving en het welzijn van de inwoners van onze prachtige gemeente Steenwijkerland. BuitenGewoon Leefbaar (BGL) nodigt iedereen die zich in deze kernwaarden herkent van harte uit voor een kennismakingsbijeenkomst op donderdag 12 oktober 2023 in café Gelderingen in Steenwijkerwold.

Met een succesvol resultaat tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen en een coalitieakkoord waar we trots op zijn, wil BGL nu verder bouwen. We willen een partij zijn voor alle inwoners van Steenwijkerland en nodigen u dan ook graag uit om kennis te maken met onze partij en onze visie voor de toekomst van onze gemeente.

De kennismakingsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 oktober 2023 in café Gelderingen in Steenwijkerwold. Het programma van de avond omvat verschillende activiteiten, waaronder informatieve presentaties en een speeddate met fractieleden, bestuursleden en de wethouder. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Tijdens de speeddate maken we persoonlijk kennis en horen we graag waarom u lid bent of misschien wilt worden. Ook is er ruimte om te praten over de onderwerpen die u belangrijk vindt of ideeën uit te wisselen, bijvoorbeeld waar de kansen liggen in het betrekken van jongeren bij de politiek. Andersom vertellen we u graag over ons werk voor BGL en hoe u zelf actief kunt zijn.

Wij heten u graag van harte welkom op deze kennismakingsavond en we kijken uit naar een inspirerende en constructieve bijeenkomst. Samen streven we naar een nog mooiere toekomst voor BGL en onze gemeente Steenwijkerland. Vooraf aanmelden voor deze avond is gewenst en kan door een mail te sturen naar secretarisbgl@gmail.com