Afscheid Jeannette Top in de Raad en installatie Oene Akkerman

Op dinsdag 15 december werd er in de raadsvergadering afscheid genomen van Jeannette Top. Door alle maatregelen rondom Covid-19 vond deze vergadering plaats via Zoom.

Tijdens het afscheid waren er mooie woorden van burgemeester Rob Bats, fractievoorzitter André Bus en nestor van de raad Jannes Mulder. Jeannette heeft een warme persoonlijkheid, is ambitieus en gedreven. Jeannette is puntig en niet lang van stof dit wordt als zeer prettig ervaren. Zij was lid van de werkgeverscommissie en ook daar werd haar inbreng zeer gewaardeerd, aldus de burgermeester.

André Bus gaf aan dat Jeannette vanaf het begin een goede indruk had achtergelaten bij het bestuur van BGL. Dit resulteerde in een hoge plaats op de kandidatenlijst en zij is met voorkeurstemmen in de raad gekomen. Jeannette is bereid om de mouwen op te stropen en gaat graag in gesprek met de inwoners van de gemeente. Moeilijke gesprekken gaat zij niet uit de weg! Zij zorgde er ook altijd voor dat er verbindingen gelegd werden binnen de fractie.

De nestor van de raad, Jannes Mulder gaf aan dat Jeannette een vergaderboerin is en heeft veel respect voor alle ballen die Jeannette in de lucht hield.

Het bestuur, fractie en wethouder van BGL is blij dat Jeannette een betrokken en actief lid wil blijven en wenst haar veel sterkte met het herstel.

Vervolgens werd Oene Akkerman geïnstalleerd in de raad. Hiermee was onze fractie direct weer compleet. Het bestuur, fractie en wethouder van BGL wenst Oene veel succes met zijn raadswerk!