Datum: 11-04-2024
Tijdstip: 19:30u - 21:30u

De fractie van BuitenGewoon Leefbaar organiseert op donderdag 11 april een thema-avond over middelengebruik. In de Burght in Vollenhove wordt u tijdens deze informatieve avond bijgepraat over wat er speelt in Steenwijkerland op het gebied van drugs, alcohol en lachgas. Het programma begint om 19.30 uur en is voor iedere belangstellende vrij te bezoeken.

De fractie krijgt veel vragen over het middelengebruik in Steenwijkerland en begrijpt de gevoeligheid van dit onderwerp. Hoe ga je er mee om? Er zal er een diverse groep sprekers zijn die u vanuit hun eigen expertise en ervaring meenemen in dit moeilijke onderwerp, een onderwerp dat voor sommigen moeilijk kan zijn om over te praten. Zo zullen wijkagenten Gerard Schans en Jouke Woudstra hun ervaringen delen, maar ook een voormalig verslaafde zal zijn persoonlijke verhaal vertellen.

Het belooft een informatieve avond te worden met voldoende gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen aan de sprekers. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom in de Burght op donderdag 11 april. De inloop begint om 19.00 uur en het formele programma gaat om 19.30 uur van start. De toegang is gratis.