Activiteiten week 10

Maandag 5 maart

Het Weerribben-Wieden lagerhuis debat
Maandag staat het Weerribben-Wieden Lagerhuis debat op het programma. Bij de Strandhoeve in Baarlo vindt dit debat plaats. Oene Akkerman doet namens BGL mee aan dit debat. U kunt aanwezig zijn om Oene aan te moedigen. Het debat start om 19.30 uur. Aanmelden via onderstaande link:
http://www.koptop.nl/event/politiek-cafe/

Aftrap schrijversfestival
Ook dit jaar vindt er weer een taal – en kennisquiz plaats. Net als vorig jaar neemt BGL weer deel aan deze quiz. Vorig jaar werd er gewonnen. Kan de titel verdedigd worden? Dit jaar doen Ina Haveman, Tinus Holterman, Tiny Bijl en Saskia Bijl mee aan deze quiz. De quiz start om 20.00 uur in de Burght te Vollenhove.

Dinsdag 6 maart

Raadsvergadering
De laatste raadsvergadering voor de verkiezingen. Dit betekent dat het voor Tiny Bijl en Antje Doorenspleet de laatste raadsvergadering is. Zij zullen sowieso na de verkiezingen niet weer terugkeren in de raad. De raadsvergadering begint om 19.30 uur in het gemeentehuis. Kom allen naar de publieke tribune of kijk via RTV Slos.

Donderdag 8 maart

Internationale vrouwendag
Op internationale vrouwendag vindt er tussen 10.00 uur – 11.30 uur een debat plaats in het eethuisje bij de kringloopwinkel. Ina Haveman is namens BGL aanwezig bij deze activiteit.

Verkiezingsavond LTO
Namens BGL gaat André Bus meedoen aan dit debat. Het debat begint om 20.00 uur in Fletcher hotel Hiddingerberg te Steenwijk. Wilt u André komen aanmoedigen? Meld u dan aan via onderstaande link:
https://goo.gl/forms/mDU2TJuZzYEMqhKn2

Vrijdag 9 maart

NL doet
Namens BGL doen Antje Doorenspleet, Jeannette Top, Ina Haveman en Tinus Holterman mee aan NL doet. Zij gaan klussen bij verzorgingshuis Zonnekamp te Steenwijk.

Vrijdag 10 maart

Stiltevaartocht
BGL organiseert een Stiltevaartocht. Voor meer informatie kunt u op onderstaande link drukken
https://buitengewoonleefbaar.nl/persbericht-bgl-houdt-stiltevaartocht-laagvliegroutes/