Naam: Tinus Holterman
Woonplaats: Wanneperveen
Leeftijd: 45

Expertise:
Woningbouw en infra.

Vertel iets over jezelf:
Ik ben uitvoerder in de bouwsector. Vanuit mijn expertise is mijn passie en grote hobby het bouwen en verbouwen van mijn eigen woning. Daarnaast ondersteun ik graag mijn vrienden en kennissen met advies in de verbouw van hun woning. Naast mijn grote passie mag ik graag ontspannen op mijn mountainbike in het Limburgse heuvelland.

Wat is je drijfveer om op de kandidatenlijst te staan:
Al meer dan twaalf jaar ben ik lid van BGL, een trouwe BGL’er kan ik wel stellen. Mijn politieke interesse wordt gevoed door mijn maatschappelijke betrokkenheid wat ik van nature bij mij draag. Zo mag ik graag voor onze medebewoners klaar staan en ze een luisterend oor bieden. Na vele jaren burgerraadslid heb ik veel bestuurservaring opgedaan. Voor mij is nu de tijd gekomen om de stap naar raadslid te maken.

Aankomende jaren staat woningbouw hoog op de politieke agenda. Mijn ervaring in de woningbouw zet ik dan ook graag in om daartoe concrete stappen te zetten. Maar natuurlijk zet ik mij ook in voor infra structurele zaken, Multi Functionele Centrums, de sportaccommodaties en het vrijwilligerswerk te ondersteunen om dit vooral in stand te kunnen houden.
Ook zet ik mij graag in voor het behoud van nostalgische erfgoedpanden en gebouwen om deze in ere te kunnen houden. Na afloop van hun oorspronkelijke functie zijn ze vaak middels renoveren geschikt te maken voor herbestemming waardoor het behoud geborgd wordt.