Naam: Richard Keizer
Woonplaats: Steenwijk
Leeftijd: 48 jaar

Expertise:
Horeca, toerisme, kunst en cultuur, economie, communicatie en zakelijke dienstverlening.

Vertel iets over jezelf:
Getrouwd met Geertje (50 jaar) en hebben samen één dochter Esmeé (18 Jaar).
Ben zelfstandig ondernemer (25 jaar, ZZP’ er) in de Business-to-business evenementen dienstverlening. Hier ontwikkel, verzorg en begeleid ik en mijn bedrijf attracties, activiteiten en entertainment bij zakelijke-, familie- en publieksevenementen.

Daarnaast (in deeltijd) werkzaam als productie- en montagemedewerker in de maakindustrie, kunststoffenbewerking. Houd mij hobbymatig bezig met zingen en goochelen. Kortom veelzijdig, actief en creatief: in denken, laten en doen.

Wat is je drijfveer om op de kandidatenlijst te staan:
Ik vervul mijn huidige rol als uw volksvertegenwoordiger met veel plezier. Ik houd van mijn Steenwijkerland, ben een netwerker, heb een brede algemene interesse, lokaal betrokken en verbonden. En wil me graag in deze rol blijven inzetten voor de plannen, wensen en zorgen van onze inwoners en ondernemers. In een gezonde en veilige leefomgeving waarin we samen kunnen blijven wonen, werken en leven.