Naam: Melvin Smit
Woonplaats: Paasloo
Leeftijd: 35

Expertise:
Openbaar bestuur, leefbaarheid en ondernemerschap.

Vertel iets over jezelf:
Partner van Gemma I Vader van Jara (1) I Organisatieadviseur bij Lysias Advies I Eigenaar van escape rooms De Slager van Oldemarkt en Prison Break Paasloo I Bestuurslid van Stichting Sportpark Oldemarkt I Voetbal, tennis en hardlopen I Plezier maken met vrienden I Uit eten gaan I In de tuin bezig zijn I

Wat is je drijfveer om op de kandidatenlijst te staan:
Echt verschil maak je lokaal! Het raadlidmaatschap is voor mij een kans om iets te betekenen voor mijn directe leefomgeving, de omgeving waar ik geboren en getogen ben en waarmee ik me verbonden voel.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen betrokken willen zijn bij hun eigen leefomgeving en zich daar ook voor in willen zetten. Voor een leefbare kern is het belangrijk dat inwoners en ondernemers hier samen met de gemeente de schouders onder zetten. Zodat mensen kunnen wonen in de omgeving waar ze zich verbonden mee voelen, dat verenigingen bloeien en dat voorzieningen in stand worden gehouden.