Naam: Jessica Dedden
Woonplaats: Oldemarkt
Leeftijd: 48 jaar

Expertise:
Wonen. Een belangrijk goed, wonen op een plek die naar je zin is. Dat zou voor iedereen mogelijk moeten zijn. Zeker nu, met de krapte op de woningmarkt en onze opgroeiende kinderen heb ik hier weleens zorgen over.

Vertel iets over jezelf:
Zoals gezegd ben ik woonachtig in Oldemarkt, een schitterend dorp in onze mooie gemeente, ik woon samen met mijn partner en onze drie kinderen 20,18 en 18 jaar. We hebben het geluk op een mooie plek aan het water te wonen, vanuit waar we graag een tochtje maken met de boot. Verder ga ik graag op vakantie en er lekker op uit.
Ik werk in het ziekenhuis als fertiliteitsassistente op de polikliniek gynaecologie. Een schitterende functie die ik met hart en ziel uitvoer.

Wat is je drijfveer om op de kandidatenlijst te staan:
Sinds de oprichting van BGL in 2000 ben ik redelijk betrokken bij de partij. Doordat mijn vader Bert Dedden, grondlegger van BGL, zijn enthousiasme voor de partij en interesse in de politiek overbracht.