Naam: Gerjan van den Dolder
Woonplaats: Steenwijkerwold
Leeftijd: 27 jaar

Expertise:
Duurzaamheid, hout en circulariteit.

Vertel iets over jezelf:
Zoals hier boven vernoemd is mijn naam Gerjan van den Dolder en woonachtig in het mooie dorp Steenwijkerwold. Hier woon ik samen met mijn vrouw en dochtertje van 1,5 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Bouwcenter Concordia als verkoper binnendienst bij de houthandel. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, vrienden, maar lees ik ook graag een boek of ben ik lekker aan prutsen in de schuur. Ook heb ik een passie voor hout en kan ik me hier ook mee bezig houden (vandaar dat ik ook in een houthandel werk). 

Wat is je drijfveer om op de kandidatenlijst te staan:
Mijn motivatie om als kandidaat mee te doen is dat ik het belangrijk vind dat de regionale stem goed wordt gehoord en vertegenwoordigt wordt in de gemeente Steenwijkerland. Ook wil ik jongeren aansporen om te laten zien dat hun mening en stem telt. Zij (wij) zijn tenslotte de toekomst en kunnen een positieve invloed hebben op onze omgeving. Anderzijds vind ik het belangrijk om bij te kunnen dragen aan een duurzame omgeving.