Naam: Karlijn Knol
Woonplaats: Dwarsgracht
Leeftijd: 28 jaar

Expertise:
Multimedia Design en webbeheer.

Vertel iets over jezelf:
Ik studeer Multimedia Design en werk parttime aan het verbeteren van internationale Artificial Intelligence projecten. In mijn vrije tijd bekleed ik verschillende vrijwilligersfuncties, zo ben ik vrijwilliger voor Ons Dorpshuis in Dwarsgracht, steward bij SC Heerenveen en verzorg ik de social media en het beheer van de website voor BGL.
Daarnaast ben ik graag creatief bezig en kan ik genieten van een gezelschapsspel op zijn tijd.

Wat is je drijfveer om op de kandidatenlijst te staan:
Ik voel mij betrokken bij mijn leefomgeving en vind het belangrijk om mij in te kunnen zetten voor onze gemeente. Leefbaarheid in de kernen is voor mij een belangrijk onderwerp, ik vind het belangrijk dat zowel jong als oud in hun eigen kern kunnen blijven wonen. BGL is als lokale partij ontzettend belangrijk voor kleine kernen zoals de mijne, daar zet ik mij graag voor in.