Naam: Thomas Oosterkamp
Woonplaats: Oldemarkt
Leeftijd: 32 jaar

Expertise:
Financiën, onderwijs, jeugd.

Vertel iets over jezelf:
In het dagelijks leven werk ik als docent Economische vakken en burgerschap op een MBO school en zit ik in de Ondernemingsraad van de school. Het leuke aan werken op een mbo school is dat je studenten begeleid om werkzaam te zijn in het werkveld. De ontwikkeling die de studenten in die periode doormaken is fantastisch om te zien. Sinds 2015 ben ik actief lid binnen onze mooie partij. Sinds 2018 bekleed ik de functie van voorzitter. Ik vind het altijd mooi om te zien dat iedereen veel tijd en energie stopt in BGL. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan de partij. Ook vind ik het mooi om te zien dat in het bestuur drie personen zitten onder de 35 jaar. Ook politiek is interessant voor jongeren!!

In mijn vrije tijd bezoek ik graag wedstrijden van SC Heerenveen, vis ik graag en maak ik graag reizen.

Wat is je drijfveer om op de kandidatenlijst te staan:
Ik vind het belangrijk dat op de kandidatenlijst alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd zijn. Het is ook mooi dat BGL 6 kandidaten op de lijst heeft staan die 35 jaar of jonger zijn waarvan er zelfs 4 kandidaten onder de 30 zijn. Daarnaast wil ik de komende jaren weer meer onderdeel uitmaken van de steunfractie om de nieuwe fractie adviezen te geven op de punten waar ik kennis van heb.