Naam: Conny Schiere
Woonplaats: Eesveen
Leeftijd: 42

Expertise:
Domein Werk en Inkomen, Agrarische sector.

Vertel iets over jezelf:
Sinds 2020 woon ik met mijn gezin in Eesveen, daarvoor hadden we een melkveebedrijf in De Pol nabij Willemsoord. In de regio Zwolle ben ik werkzaam als projectleider van het Leerwerkloket. Bij dit loket helpen we alle burgers in de regio Zwolle (13 gemeenten waaronder Steenwijkerland) met kosteloos loopbaan en scholingsadvies. In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden en hou ik van gezellig borrelen met mijn vrienden en familie.

Eerder heb ik mij ingezet in het bestuur van LTO Steenwijkerland en was ik actief in de kerk in Willemsoord. Momenteel ben ik lid van Lions De Kop en volg ik een opleiding tot systemisch werken met paarden.

Wat is je drijfveer om op de kandidatenlijst te staan:
In de omgeving waar we wonen zijn veel activiteiten. Dit kan wel eens op gespannen voet met elkaar staan. Zoals natuur en recreatie, natuur en agrarische sector, maar ook de ontwikkeling van de binnenstad voor de ondernemers, de inwoners en de toeristen. Ik vind het heel interessant om te volgen hoe die belangen elkaar zouden kunnen versterken voor een beter leefklimaat voor ons als burgers en ondernemers. Zo hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de brede welvaart in onze prachtige gemeente.